Orlando Bloom & Miranda Kerr sah berkahwin

24 Jul

SYDNEY: Supermodel Miranda Kerr yang dibesarkan di kawasan luar bandar Australia dilaporkan mengahwini aktor Hollywood, Orlando Bloom, kira-kira sebulan selepas pasangan terbabit mengumumkan pertunangan mereka.

Miranda, 27, muncul sebagai model pakaian dalam Victoria Secret manakala Bloom, 33, pernah membintangi filem Pirates of the Caribbean dan The Lord of the Rings mula keluar bersama pada 2007 dan sering menafikan khabar angin mereka akan berkahwin. Bagaimanapun pegawai publisiti pasangan itu bulan lalu mengesahkan laporan mengenai hubungan dan pertunangan mereka benar. Sementara itu, pusat beli belah David Jones di Australia yang melantik Miranda sebagai dutanya, mengesahkan perkahwinan mereka dalam satu kenyataan disiarkan melalui media Australia semalam.

Miranda dilaporkan membatalkan kemunculannya bagi pelancaran fesyen musim panas dan musim bunga pusat beli belah itu akan datang.

“Kami cuba merancang semua ini sekian lama malangnya peluang kami berbulan madu jatuh pada waktu yang sama pelancaran fesyen terbaru di David Jones,” katanya dalam kenyataan itu.

“David Jones amat bermurah hati melepaskan saya untuk membolehkan saya meraikan majlis bermakna ini dan berbulan madu bersama.” – Reuters

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: